“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Sopar de Final de Curs 2017El Sopar de Final de Curs és un acte molt bonic que vol fer partícip a tota la comunitat: Escola, Servei de Menjador, Acollida, AMPA, mares i pares, educadors, professionals, monitors, treballadors i nens,..

És per aquest motiu que demanem la col·laboració de totes i tots vosaltres. Necessitem voluntaris per a muntar les taules el dia 16 a les 17:15 a l'Institut.

Enguany realitzarem l'entrada al recinte per la rampa d'accès al pati de l'Institut situada en el Carrer Joan Pasqual i Batlle, a l'alçada del numero 6. L'hora d'accès serà a les 21:00.

També informem a les famílies que aquest any us trobareu els rotlles d'estovalles al costat de les taules i cada curs haurà de posar-les en la corresponent taula.

A tots els centres educatius de Gelida s'està treballant pel respecte, per això demanem que respecteu l'entorn on es realitza el sopar, vigilant no fer malbé les instal·lacions, dipositant les deixalles als contenidors habilitats per aquest ús i recollint cadires i taules.

Tots som comunitat educativa, tant els mestres, pares, mares i fills i els adults som el millor exemple que poden tindre els nostres fills.

Gràcies per endavant,AMPA Escola Les Fonts

NOTÍCIES DE GELIDA