“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

L'escola Les Fonts de Gelida


L'escola Les Fonts de Gelida és una escola que va començar a funcionar el curs 2005-2006, en mòduls, i que va estrenar edifici el curs 2006-2007. L'escola és al barri de La Fanga, al poble de Gelida, comarca de l'Alt Penedés i província de Barcelona. 

El nom de "Les Fonts" va ser una de les propostes que van sortir a la festa que va organitzar l'AMPA i la ràdio de Gelida per inaugurar l'escola. Tothom que volia podia donar un nom al centre. Després de diverses propostes, el consell escolar va decidir que la nova escola de Gelida es diria "Les Fonts", ja que Gelida és un poble conegut per la seva gran quantitat de fonts naturals.

Abans que La Fanga fos urbanitzada, l'àrea que ocupa el barri era un gran oliverer amb zones de conreu. Actualment, La Fanga és una àrea residencial molt tranquil·la, envoltada d'un paisatge molt especial i que gaudeix de la proximitat de diversos espais naturals, jardins i zones verdes. Per tant, el contacte amb la natura, l'aire lliure i els espais oberts estan garantits per a tots els alumnes de l'escola Les Fonts.

NOTÍCIES DE GELIDA