“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Primera competició de Fem Gym Les Fonts


La passada setmana les gimnastes de l'escola Les Fonts de Gelida van participar en la seva primera competició, que es va celebrar a la Ciutat Esportiva de Blanes. Les joves gimnastes van debutar amb una excel·lent actuació. Van fer els seus exercicis amb moltes ganes i amb molta il·lusió.

Això va comportar que l'equip Infantil format per les gimnastes Andrea Datsira, Marina Romeu i Greta Manzanos obtinguessin la segona posició i que l'equip Cadet format per les gimnastes Blanca Andechaga, Marina Osorio i Berta Muray obtinguessin la primera posició.

La Benjamina Herenia Pérez va obtenir el quart lloc a la classificació individual i va obtenir la segona posició en l'aparell de barra.

La Cadet Blanca Andechaga va obtenir dues medalles més, la tercera en la classificació general i la tercera en l'aparell de barra.

La Gimnasta que més medalles va aconseguir  va ser la Cadet Marina Osorio, que a la classificació general va quedar en segon lloc i en els aparells de salt i barra també va obtenir la segona posició, però a més en l'aparell de terra també va pujar al podi en un tercer lloc.

Les gimnastes Noa Muniesa, Julia Romeu, Marta Datsira, Leire Madrid i Aina Sierra també van fer una molt bona competició.

Per les ganes de treballar, l'esforç i sobretot per la màxima il·lusió que tenen per practicar el seu esport, no ens queda més que felicitar-les i esperem que segueixin treballant amb les mateixes il·lusions. Enhorabona gimnastes!


A banda de les gimnastes que representen l’escola, també van participar les gimnastes Aina Rodríguez i Julia Parrales, alumnes de l’escola, que van obtenir la primera posició per equips en la categoria Benjamí Open i, a més, l’Aina va ser tercera en barra i salt, en la classificació d aparells.





NOTÍCIES DE GELIDA