“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Assemblea General de la FaPaC



Des de la Federació d'Associacions de Pares i Mares ens proposen convidar a tothom que ho vulgui a participar de la propera Assemblea que es  celebrarà aquest dissabte 3 d'octubre.

Penseu que aquest any es fa a Vila-seca i ofereixen preu especial en l'entrada a Port Aventura, per als familiars dels participants:

"Si encara no has confirmat la teva assistència a la propera Assemblea de la FaPaC, que tindrà lloc el proper dissabte 3 d'octubre a Vila-seca – Port Aventura...
O si encara no has decidit si vindràs...
Hi insistim: Anima't  i apunta-t'hi!
Hi insistim perquè en aquesta trobada decidirem, entre tots, cap on volem que vagi la Federació.

Hi insistim perquè com més serem, més fructífers seran els tallers que farem i l'intercanvi d'experiències i d'accions que portem a terme des de les AMPA. Mira quin programa tenim!

Hi insistim perquè la inscripció és gratuïta, i inclou l'esmorzar-pausa-cafè i el dinar.

Hi insistim perquè hi haurà servei de monitoratge per a la mainada.

Hi insistim perquè a més, pots aprofitar la cita a Vila-seca per fer un altre pla amb els teus acompanyants i/o per acabar el dia: el 3 d'octubre les entrades a Port Aventura tenen un preu únic i especial de 18€. Aquí te'n donem més detalls i t'expliquem com les pots aconseguir.

Però sobre tot, hi insistim perquè el futur de l'educació dels nostres fills està en joc. I les famílies, juntes, tenim molta més força.

Per confirmar la teva assistència, emplena el Formulari d'inscripció o envia'ns un email a assemblea@fapac.cat.

I si malgrat la nostra insistència, malauradament no pots venir, et convidem a fer córrer la convocatòria i a engrescar altres membres de la teva AMPA a assistir-hi. Recorda que podeu venir tantes persones de l'AMPA com vulgueu!

Fins ben aviat!

Més informació, programa i mapa per arribar-hi: Pàgina web de l'Assemblea General de la FaPaC"

NOTÍCIES DE GELIDA