“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Jornades Juguem! a Vilafranca



Us fem arribar aquesta informació que hem rebut a l'AMPA:

Les jornades Juguem! són les jornades lúdiques del Penedès que es realitzen al Pavelló Firal de la Zona Esportiva de Vilafranca el proper cap de setmana dies 24 i 25 d'octubre, i en les quals s'ofereix als assistents un gran ventall d'activitats, relacionades amb el món del joc com jocs de taulell i cartes, jocs de rol, wargames, tallers i jocs esportius. Qualsevol tipus de joc té cabuda a les Juguem!, sempre i quan compleixi el requisit que s'ha de jugar amb grup. Es busca promocionar i difondre el joc social.

Les jornades Juguem! les organitzen l'associació juvenil i Club de rol La Casa dels Estranys i l'Associació ADALT, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca. L'accés a les jornades és gratuït i estan obertes a la participació de tothom i els seu horari és de les 10,30h a les 22h ininterrompudament. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.
Amb una assistència de més de 2.000 persones en les últimes edicions, les Juguem! s'alcen com un referent en el món dels jocs, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat, convertint-se en una cita obligada per a tots aquells amants dels jocs del nostre país.

Què es pot trobar a les Juguem?

Les jornades tenen 4 espais diferenciats.
- Jocs de taula, on es troben una ludoteca gratuïta amb més de 200 jocs amb voluntaris i voluntàries per ensenyar a jugar a tots aquells que ho vulguin. A part, enguany també hi haurà presentacions programades de les principals novetats del mercat, i torneigs de diferents jocs de taula. Per fer-ho més amè, aquest any la majoria dels torneigs són de jocs ràpids i senzills, fàcils d'aprendre, on es prioritza més el divertiment que l'estratègia perquè tothom que ho vulgui hi pugui participar.
- Jocs de rol i cartes amb partides dirigides tant al públic novell com al públic més especialitzat en el tema, fins i tot una secció de jocs de rol per als més menuts. En aquesta secció tothom que porti els seus jocs de cartes o vulgui aprendre'n trobarà taules disponibles pel seu ús.
- Tallers, on botigues especialitzades de Vilafranca realitzaran activitats pels més petits que s'acostin a les jornades, i també hi es trobaran els protagonistes d'Star Wars amb un diorama per fer-se fotos i un scalextric de la saga. Pels més atrevits també hi haurà un tastet d'un scaperoom.
- Jocs esportius, on hi haurà jocs de pati com el Mölkky, futbol botons, tennis taula, les pistes de nerf i demostracions de Jugger i de futbol americà.
Aprofitant que els autors de jocs de taula nacionals cada cop tenen més força en el panorama internacional, aquest any hi ha el racó dels autors. Una secció dedicada als autors de jocs de taula nacionals on vindran a presentar les seves novetats, tant les que han sortit al mercat com les que encara estan en preparació.

Mes informació: Juguem!

NOTÍCIES DE GELIDA