“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Assemblea General de la FaPac


39a ASSEMBLEA GENERAL DE LA FAPAC
Dissabte 19 de novembre de 2016
Institut Badalona VII  (c. Àusias Marc, 86) Badalona (Barcelonès)
 
"LES FAMÍLIES, COMPROMESES AMB L'EDUCACIÓ"

Benvolgudes mares i pares i familiars de les AMPA,

Compte enrere per a la celebració de la nostra 39a Assemblea General de la FaPaC!
Reserveu-vos el proper dissabte 19 de novembre perquè celebrem la nostra trobada anual a l’Institut Badalona VII (c. Ausiàs Marc, 86) de Badalona, des de les 9 del matí a les 15.30 de la tarda.

Enguany el nostre lema és “Les famílies, compromeses amb l'educació” perquè volem deixar clar, d'una vegada per totes, que som clau per canviar el rumb de l'educació, per incidir en les polítiques i construir una escola millor i més equitativa.

L’Assemblea serà una ocasió excepcional per enfortir la nostra lluita per la millora de l'educació. Podem fer-ho de forma col·lectiva, entre totes i tots. Tenim l’oportunitat. Per això, la vostra assistència i participació és summament important i decisiva.

ESPAI WEB
Al nostre web trobareu l’espai Assemblea Badalona 2016 on podeu consultar tota la informació i la documentació relacionada amb la trobada. Trobareu l'Ordre del dia amb el programa de la trobada.

TALLERS
L'Assemblea s'obrirà amb uns espais participatius, de 9.00 a 10.45h, on vosaltres sou els protagonistes. Volem convidar-vos a debatre i intercanviar opinions sobre alguns dels temes que més ens preocupen a les famílies. També informar-vos d'aspectes rellevants per a la nostra activitat com a AMPA.
  • "L'escola a temps complert. L’adaptacíó dels horaris a les necessitats dels alumnes”. Posarem sobre la taula la necessitat de repensar els temps educatius, així com la relació de l'escola amb l'entorn. El resultat és un model de jornada escolar que integra temps lectiu i no lectiu en un mateix projecte educatiu de centre, que incorpora els recursos comunitaris a l'oferta educativa, que innova en els usos del temps i l'espai escolar, etc.
  • “Innovació i equitat”. Espai per reflexionar sobre com la innovació educativa pot transformar una educació més equitativa i més justa, i com podem evitar que la innovació sigui una eina d'elitisme i classisme. Explicarem experiències d'escoles que treballen en aquesta línia.
  • “Les contractacions a l’AMPA. Obligacions legals que cal conèixer”. Espai informatiu sobre quins són els requisits i els aspectes importants a tenir en compte alhora de fer qualsevol tipus de contracte des de l'AMPA (extraescolars, menjador, etc..)
Us heu decidit pel taller on hi participareu?

CONEGUEM-NOS MILLOR
L'Assemblea ens permetrà compartir un matí de dissabte per conèixer-nos millor, saber qui som, posar-nos cara, intercanviar opinions, treballar plegats per l’educació, dissenyar el nostre pla d’actuació,...Tots som FaPaC!

INSCRIPCIONS
Us preguem que us inscriviu a l'Assemblea General quan abans millor per tal de facilitar-nos l'organització. Només heu d'entrar al FORMULARI D'INSCRIPCIONS i omplir-lo amb les vostres dades.
Si teniu cap dificultat per fer-ho, o cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 934 357 686 o al correu electrònic fapac@fapac.cat

CERTIFICAT DE REPRESENTATIVITAT
La persona representant de l'AMPA que assisteix a l'Assemblea haurà de portar el model de certificat que trobareu al nostre web signat per la vostra AMPA.
Si no el podeu portar, haureu de signar un certificat abans d'entrar a l'Assemblea que, posteriorment, serà validat amb la vostra pròpia AMPA.
D'aquesta manera, garantirem la representativitat de totes les AMPA federades.

DOCUMENTACIÓ
A l'espai web anirem publicant els documents relacionats amb la trobada (memòria, pla de treball, acta Assemblea anterior, pressupostos, etc) per facilitar-vos la consulta.

 
US ESPEREM A BADALONA EL PROPER DISSABTE 19 DE NOVEMBRE

COMPARTIREM UN MATÍ DE TREBALL, REFLEXIÓ I LLUITA COL·LECTIVA PER LA MILLORA DE L'EDUCACIÓ

NOTÍCIES DE GELIDA