“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Recol·lecta de roba i material per als refugiats sirians



Us fem arribar aquesta iniciativa d'unes gelidenques:

"Som un grup de gelidenques sensibilitzades amb la problemàtica actual de l'arribada massiva de refugiats a Europa.

En coordinació amb diversos col.lectius estem organitzant una campanya de recollida de roba d'abric i material higiènic per enviar a Lesbos, Grècia, on cada dia reben milers de refugiats que estan patint l'arribada de l'hivern.

La recollida del material la portarem a terme els dies dimecres 11 y divendres 13 de novembre en horari de matí (de 10 a 13h) y de tarda (de 17 a19h) al CIC.

Per més informació ens podreu trobar aquest dissabte 7 de novembre a la plaça de l'esglèsia on explicarem tot el que necessiteu saber sobre les jornades de recollida.
El material que estem recol.lectant és molt concret perque s'adiu a les necessitats reals i actuals dels refugiats. Si no podeu col.laborar amb roba o material també podeu fer una aportació econòmica al compte corrent que trobareu al cartell de l'esdeveniment. Per tal de que la campanya sigui efectiva preguem la màxima difusió, a familiars, amics, associacions... Tota ajuda serà benvinguda. Us adjuntem el cartell on hi consta tot el que necessiten a Lesbos i les dates de recollida. Ens comprometem a informar-vos conforme ens anem assebentant de les novetats quant a l'estat de l'enviament i l'arribada de la roba allà i transparència total amb els moviments bancaris de les donacions.

Totes ens mereixem una vida digna, és l'hora de moure'ns pels més necessitats."

#GelidaAcull


NOTÍCIES DE GELIDA